Frokost

Vi ønsker at arbejde med børnenes sanser, sprog, lyst og mod i fællesskab for at øge deres forståelse af det håndværk, de resourcer og de beslutningskompetencer der er nødvendige for at tage stilling til og vælge at prøve noget nyt.
Robuste fællesskaber. Projekt om mad og måltider
Maddannelse er en naturlig del af børns læring og udvikling. Det er den viden, de erfaringer og oplevelser vi får, når vi spiser sammen, laver mad og undersøger råvarer.
Robuste fællesskaber. Projekt om mad og måltider
I dagtilbuddet ønsker vi, at børnene lærer værdien i, at man sidder om et bord og deler oplevelsen om at spise den samme mad.
Robuste fællesskaber. Projekt om mad og måltider
Barområdet var så afterski-hyggeligt og gjorde barkøen til en skøn netværksoplevelse (jeg er jo en af dem, der er fortaler for en vis kødannelse, for man netværker så naturligt der. Fantastiske drinks og med mulighed for snaps til hardcore partydrengene
Susanne Flintholm
Da jeg fredag kl. ca. 17 for første gang kiggede ind i den nye café, troede jeg ikke mine egne øjne – jeg blev faktisk stum for et øjeblik; rummet var så flot og ski-temaet lige i øjet. Respekt Maden var tilpas julet uden at være for traditionel og smagte fantastisk.
Officelab
Det var en fest, der på sin helt egen måde går over i min historie – og afløser historien fra min 30 års fødselsdag i Fausing forsamlingshus, hvor det eneste gæsterne husker var, at der var snestorm;-)
Officelab
Hele arrangementet var så stor en succes. Gæsterne både sagde det – og har siden skrevet det. Charlottes kagebuffet var et hit – og restaurant kirstinelund scorede topkarakter, menuen og vinmenuen blev rost til skyerne. Serveringen fik højeste udmærkelse. Alt hvad jeg havde ønsket mig med samvær, nærvær, samtale, musik og netværk gik i opfyldelse.
Susanne Flintholm
En varm tak for en overvældende og uforglemmelig fødselsdag i fredags – og tak fordi du udfordrede mig til at vælge en anden type fest end jeg oprindeligt havde forestillet mig, Jens – også selvom jeg udfordrede dig og dit crew med 2 fester med overlap.
Susanne Flintholm
Vi har fået mange komplimenter – også af jeres dejlige mad og gode måde at afvikle på. Det har I gjort til UG med plus og slange.
Også tak for rådet om at bruge Anne. Hun er også i verdensklasse. Vi er meget meget tilfredse.
Tak endnu engang.
Inger og Ove
Vi har i dag gået rundt med ”tømmermænd”, men de gode af slagsen – de som ikke gør ondt, men de som varmer og giver glade minder om det, som vi fik skabt – en fest i verdensklasse.
Inger og Ove
Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med jer – I var hurtige til at fange vores ide – og dygtige til at inspirere os til at drømme videre – og til at drømme det, som blev til ”festen”. Det var helt i vores ånd – og helt som det skulle være.
Ove
Nej – der er ikke en ny drejebog, men en stor tak for et fantastisk arrangement. I er perfekte til den slags – det vil vi gerne anbefale til andre – og vi vil meget gerne bruge jer igen, når vi får behov. Vi har stadig et par børn, som skal giftes – den yngste mangler dog en kæreste, men … det kommer.
Inger
Ville blot lige takke for helt fantastisk mad og en super betjening på selve dagen. I er et fantastisk team med overskud og energi, det skal nok gå Jer godt!
Michael & Dorthe Lund
Syntes bare lige, vi vil sige tusind tak for noget fuldstændigt fortryllende lækkert mad i søndags. Tusind tak for dejlig service, det var virkelig en fornøjelse at holde konfirmation på Kirstinelund..... Alberthe har vist booket jer til om 3 år hvor det er hendes tur
Hilsen Kia & Kenneth Nedergaard
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellente

sque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate ege
Jens Jacob, Inspari
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesqu

e eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate ege
Mona, Officelab
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et

magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate ege
Karl Mortensen, lejer i nr. 96
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate ege
Morten Kragh, ProCore
Madplan | Skejby Nordlandsvej 311, 8200 - Aarhus N | Tlf.: 26205152 - 22347500 | kontakt@madplan.dk