MADPLANS RUMPROGRAM

28..12.18At holde fest er måske Madplans allerstørste spidskompetence. Vi har gennem tiden ikke blot afholdt events og selskaber for en række østjyske firmaer og privatpersoner, vi har også skabt et netværk af unikke lokaliteter der kan danne fantastiske rammer om enhver slags festligholdelse.

SKEJBY NORDLANDSVEJ 311, AARHUS N.

Dette er vores egne festlokaler beliggende i forbindelse med vores store og moderne køkken tæt ved IKEA i Aarhus N. Lokalet kan opdeles efter behov med f.eks. loungeområde, dansegulv og bar og her er god plads og fantastisk akustik til både band og/eller DJ. Lokalet har en stor terrasse som er perfekt til grill og udendørsophold og fra de store vinduer er der en smuk udsigt mod nord ned over Lystrup Engdal og op mod Lisbjerg.

De fleksible rammer betyder at lokalet er velegnet til selskaber og arrangementer fra 10 til 100 personer, hvad enten det drejer sig om en konfirmation, et bryllup, en rund fødselsdag, den store familiefest, et foredrag, præsentation elller noget helt andet.

Hvis I har brug for mere plads eller en anden lokation kan vi takket være vores store netværk også klare det. Vi arrangerede og afviklede bl.a. Sallings 100års fødselsdagsfest i DGI huset i Århus og ligeledes en række private selskaber i naturskønne lokaler ved Silkeborgsøerne. Skriv til os eller giv os et ring på 2620 5152 og lad os vide hvad jeres behov er, så finder vi en god løsning.