Frokost / Frokost i Skejby

SPIS DIN FROKOST PÅ SKEJBY

Vi serverer frokost hver dag mellem 11.30 og 13.30, hvor vi bespiser ca 100 personer. Frokosten - altid lavet af friske råvarer - består af:

Smørrebrød
Sandwich
Salater
2 lune retter
Lidt sødt

På en travl arbejdsdag er frokosten et dejligt afbræk, hvor der er tid til at koble af eller netværke med andre mennesker udenfor kontoret. Den gode smag i et varieret udvalg af lækre retter er et alletiders grundlag for gode samtaler og hygge på tværs af arbejdspladser.

Syntes bare lige, vi vil sige tusind tak for noget fuldstændigt fortryllende lækkert mad i søndags. Tusind tak for dejlig service, det var virkelig en fornøjelse at holde konfirmation på Kirstinelund..... Alberthe har vist booket jer til om 3 år hvor det er hendes tur
Hilsen Kia & Kenneth Nedergaard
Ville blot lige takke for helt fantastisk mad og en super betjening på selve dagen. I er et fantastisk team med overskud og energi, det skal nok gå Jer godt!
Michael & Dorthe Lund
Nej – der er ikke en ny drejebog, men en stor tak for et fantastisk arrangement. I er perfekte til den slags – det vil vi gerne anbefale til andre – og vi vil meget gerne bruge jer igen, når vi får behov. Vi har stadig et par børn, som skal giftes – den yngste mangler dog en kæreste, men … det kommer.
Inger
Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med jer – I var hurtige til at fange vores ide – og dygtige til at inspirere os til at drømme videre – og til at drømme det, som blev til ”festen”. Det var helt i vores ånd – og helt som det skulle være.
Ove
Vi har i dag gået rundt med ”tømmermænd”, men de gode af slagsen – de som ikke gør ondt, men de som varmer og giver glade minder om det, som vi fik skabt – en fest i verdensklasse.
Inger og Ove
Vi har fået mange komplimenter – også af jeres dejlige mad og gode måde at afvikle på. Det har I gjort til UG med plus og slange.
Også tak for rådet om at bruge Anne. Hun er også i verdensklasse. Vi er meget meget tilfredse.
Tak endnu engang.
Inger og Ove
En varm tak for en overvældende og uforglemmelig fødselsdag i fredags – og tak fordi du udfordrede mig til at vælge en anden type fest end jeg oprindeligt havde forestillet mig, Jens – også selvom jeg udfordrede dig og dit crew med 2 fester med overlap.
Susanne Flintholm
Det var en fest, der på sin helt egen måde går over i min historie – og afløser historien fra min 30 års fødselsdag i Fausing forsamlingshus, hvor det eneste gæsterne husker var, at der var snestorm;-)
Officelab
Da jeg fredag kl. ca. 17 for første gang kiggede ind i den nye café, troede jeg ikke mine egne øjne – jeg blev faktisk stum for et øjeblik; rummet var så flot og ski-temaet lige i øjet. Respekt Maden var tilpas julet uden at være for traditionel og smagte fantastisk.
Officelab
Barområdet var så afterski-hyggeligt og gjorde barkøen til en skøn netværksoplevelse (jeg er jo en af dem, der er fortaler for en vis kødannelse, for man netværker så naturligt der. Fantastiske drinks og med mulighed for snaps til hardcore partydrengene
Susanne Flintholm
Madplan | Skejby Nordlandsvej 311, 8200 - Aarhus N | Tlf.: 26205152 - 22347500 | kontakt@madplan.dk