Madplan tager ekstra forholdsregler for at forebygge spredning af Coronavirus (COVID-19).
Vi følger fødevarestyrelsens regler og retningslinjer for korrekt håndtering af fødevarer for at sikre vores kunder og medarbejderes helbred og sundhed.
Vi tager COVID-19 meget alvorligt og har derfor indført følgende ekstra tiltag.
Madplans frokost bliver serveret i individuelle emballager og den varme menu er sat på pause for at undgå smitte via buffet og ta'tøj.
Alle ansatte bliver hjemme ved det mindste tegn på sygdom.
Der er ingen adgang i vores køkken for andre end medarbejdere.
Vi arbejder i mindre hold for at undgå fysisk kontakt.
Vi foretager ekstra rengøring og spritter håndtag og arbejdsflader af flere gange dagligt.
Vi anbefaler alle vores kunder at opsætte standere med håndsprit ved indgangen til kantinen samt gøre brugen obligatorisk for at mindske risikoen for smittespredning.
Ring til Jens på 2620 5152 hvis I har bekymringer eller spørgsmål.
SKAL DU HOLDE FEST?
VI HAR MEGET ERFARING MED STORE SELSKABER, SKRIV TIL OS OG LAD OS VIDE HVORNÅR, HVOR OG HVOR MANGE I BLIVER, SÅ VENDER VI TILBAGE HURTIGST MULIGT.