LITTLE MAMA'S CHOKOLADEKAGE





8.1.19







KAGE

6 spsk. god kakao

300 g økologisk rørsukker

250 g økologisk hvedemel

150 g smør

2-3 dl vand

2 stk. æg

1 tsk. natron

1 tsk. bagepulver

1 knivspids salt


GLASUR

3 spsk. god kakao

200 g flormelis

2 spsk. blødt smør

0,5 dl sødmælk

2 tsk. kanel, stødt


Kagen:

Smelt smørret over svag varme og rør sammen med kakaopulver.

Rør de tørre dele sammen i en skål.

Tilsæt æg, smør og vand det hele sammen og pisk med en håndmixer.

Hæld dejen i en bradepande af passende størrelse.

Bag kagen på den næstsidste rille i ovnen i cirka 30 - 40 minutter ved 175 grader.

Kagen må gerne være lidt svampet i midten og skal ikke bages for meget.


Glasur:

Varm mælken i en gryde. Den må ikke koge.

Bland alle ingredienserne sammen med den varme mælk, så den bliver helt tyk.

Smør glasuren på kagen efter afkøling.