KAGE
6 spsk. god kakao
300 g økologisk rørsukker
250 g økologisk hvedemel
150 g smør
2-3 dl vand
2 stk. æg
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
GLASUR
3 spsk. god kakao
200 g flormelis
2 spsk. blødt smør
0,5 dl sødmælk
2 tsk. kanel, stødt
Kagen:
Smelt smørret over svag varme og rør sammen med kakaopulver.
Rør de tørre dele sammen i en skål.
Tilsæt æg, smør og vand det hele sammen og pisk med en håndmixer.
Hæld dejen i en bradepande af passende størrelse.
Bag kagen på den næstsidste rille i ovnen i cirka 30 - 40 minutter ved 175 grader.
Kagen må gerne være lidt svampet i midten og skal ikke bages for meget.
Glasur:
Varm mælken i en gryde. Den må ikke koge.
Bland alle ingredienserne sammen med den varme mælk, så den bliver helt tyk.
Smør glasuren på kagen efter afkøling.